Vores historie

I foråret 1993 startede Kirsten Sjeldan en ejendomsadministration i en gammel kulkælder på Ellebjergvej. Årsagen var et opkald fra ejerforeningen, som hun tidligere havde administreret i mange år, om, at de ønskede at få hende tilbage som administrator.

 

Det var en chance, og med en lejet computer fra DER og et program til 750 kroner startede hun med spæde skridt SJELDANI Administration.

 

Navnet var enkelt, for med drømmen om at putte et I i enden på efternavnet, som er en sammentrækning af Sjælland og Danmark og samtidig symboliserer det stærke og mangeårige samarbejde med advokat Irene Dahl, var det ikke svært at vælge navnet SJELDANI.

 

Logoet blev ”Den røde Pimpernel”, som symbolet på enheden, der er hjælpsom og stærk i troen. På dansk kendes blomsten som ”Grine til middag” og humøret var og er stadig en væsentlig del af virksomheden.

 

SJELDANI har til huse i en gammel nedlagt bank i Københavns Sydhavn. Blandt de smukke gamle huse, som præger bybilledet i Københavns første arbejderkvarter, arbejder vi med administration af især andelsbolig- og ejerforeninger, gårdlav og haveforeninger.

 

I dag ejes SJELDANI af K-C Holding ApS. K-C Holding ApS ejes af Kirsten Sjeldan og Carsten Volden. SJELDANI blev i 2014 til et aktieselskab. Sammen leder Kirsten Sjeldan og Carsten Volden virksomheden i dag.

 

I 2015 købte SJELDANI en mindre aktiepost i ejedomsmæglervirksomheden base1. Det gjorde vi dels fordi, der er langt mellem ejendomsmæglere, som reelt har forstand på både ejerlejligheder og andelslejligheder (SJELDANIs primære arbejdsområde). base1 yder efter vores opfattelse en god og professionel service på begge disse lejlighedstyper. Samtidigt kan SJELDANI, med den tætte relation til en ejendomsmægler, være med til at gøre salget af en ejerlejlighed eller en andelsbolig væsentligt lettere for både køber og sælger.

 

I 2015 åbnede vi vores andet kontor, så vi udover i Sydhavnen nu også har kontor i København NV. Vi ønsker at være tæt på vores kunder og det skal være let for vores kunder at kigge forbi til en kop kaffe og en snak. Med det nye kontor i NV, er det nu også blevet letttere for vores kunder i den del af byen.

 

Med visionen om at skabe en lille personlig, prisvenlig og effektiv ejendomsadministration, har SJELDANI heldigvis kunne følge med tiden, og i dag er det 17 veluddannede og professionelle mennesker du møder hos os.


Ambitionen om en stærk enhed, baseret på hjælpsomhed, trofasthed og personlighed holdt og i dag danner det fundamentet for en virksomhed med mere end 20 år i branchen. Ejerforeningen på Ellebjergvej er stadig kunde hos SJELDANI.


SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark