Hjælp fra en advokat

I en foreningsejendom kan man ofte komme i en sitiuation, hvor bestyrelsen har behov for hjælp fra en advokat.

 

De fleste advokater har speciale i særlige fagområder - entrepriseret, foreningsret, inkasso, arveret m.v. - og det kan være svært at vide, hvilken advokat, man skal tage fat i den pågældende situation.

 

SJELDANI samarbejder med ADVOKATFIRMAET KRARUP, som har speciale indenfor fast ejendom herunder særligt vedrørende andels-, ejer-, have- og grundejerforeninger samt entrepriseret og retssagsbehandling. Herudover har advokatfirmaet en almen praksis, hvor der også rådgives om familieretlige problemstillinger samt, køb- og salg af fast ejendom.


SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark