Ejerforeninger

SJELDANI har administreret ejerforeninger siden virksomhedens start. Vi har stor erfaring og bred viden på området, som sikrer at din forening er i trygge hænder.

 

 

Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver, at være med til at underbygge demokratiet i de ejerforeninger, som vi administrere. Det gør vi blandt andet ved, at rådgive om formuleringen af forslag, som skal behandles på generalforsamlinger i din forening, så alle medlemmer er grundigt informeret, inden belsutningerne skal tages.

 

SJELDANI har tilrettelagt arbejdet, så det at være bestyrelsesmedlem ikke er en voldsom arbejdsbyrde. Vi bruger it, internettet og foreningens egen hjemmeside til at gøre det let, at være bestyrelsesmedlem.

 

Du kan få et uforpligtende tilbud fra SJELDANI Boligadministration her. Det koster ikke noget at spørge.


SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark