base1

SJELDANI og base1 har ”kendt hinanden” siden 90’erne. Vi har gennem årene samarbejdet om mange handler, og vi hos SJELDANI har altid oplevet en varm vilje fra base1’s side til at hjælpe og få løst tingene på en professionel måde. Derfor er det helt naturligt for os, at samarbejde tæt med base1.

 

Samarbejdet betyder, at base1 har et dybt og indgående kendskab til alle foreninger SJELDANI administrerer, og base1 bliver løbende holdt ajour, så alle base1-mæglere er velforberedte og klædt optimalt på til mødet med både sælgere og købere.

 

Ønsket er, at du oplever en tryg og professionel bolighandel med fokus på at sælge din bolig bedst muligt og til den aftalte tid.

 

base1 er specialister i København. De tror på, at lokalkendskab er en afgørende faktor for et godt boligsalg. Mæglerne hos base1 bor og arbejder selv i byen og de kender de enkelte kvarterer indgående. Dette sætter base1 i stand til at give den højest mulige vurdering af din lejlighed og betyder samtidig, at base1 kan give et positivt indtryk af din bolig til potentielle købere. 

 

base1 sætter en ære i at sælge din bolig hurtigst muligt – og til den bedste pris.

 

base1 har 4 butikker i København, hvor din bolig vil blive udbudt til salg. Det betyder blandt andet at base1 har tre gange så mange fremvisninger som andre ejendomsmæglere. Det giver både højere priser og bedre boligsalg.

 

base1 kender København og dit kvarter. base1 er kendt for at være prisstærke, ærlige og venlige. Derfor kommer base1’s kunder igen og igen. Har du lyst til at blive en af dem?

 

SJELDANI er medejer af base1.

 

 


SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark